Onze projecten

Ons klantenbestand blijft maar groeien. Bekijk op deze pagina een greep uit de portfolio van Cotive en laat je inspireren door de mogelijkheden

BritsBoutique

BritsBoutique

Voor BritsBoutique hebben wij een volledig nieuwe webshop gemaakt in Wordpress door gebruik te maken van een bestaand thema. Dit thema hebben we helemaal aangepast naar de wensen van de klant. Ook heeft deze webshop een koppeling met iDeal en worden er automatisch verzendlabels gemaakt. Door gebruik te maken van Wordpress kan de klant makkelijk producten en bestellingen beheren.

Webshop Hosting Onderhoud
Bekijk dit project
Woonsfeer Heine

Woonsfeer Heine

Voor Woonsfeer Heine hebben wij een een website gemaakt in ons eigen CotiveCMS. Hierdoor kan de klant gemakkelijk producten toevoegen aan de website en eventuele andere belangrijke instellingen wijzigen. Door het gebruik van dit CMS in combinatie met een volledig op maat gemaakte website is de laadsnelheid zeer snel.

Website Onderhoud
Bekijk dit project
Van Lier houtbouw

Van Lier houtbouw

Voor Van Lier houtbouw hebben wij de website ontworpen en gerealiseerd in CotiveCMS. Ook verzorgen wij op dit moment de website hosting, email hosting en de Google Mijn Bedrijf pagina. Door deze combinatie is het bedrijf goed vindbaar op het internet. De klant kan gemakkelijk nieuwe projecten en producten toevoegen op de website omdat er gebruik wordt gemaakt van CotiveCMS!

Website Hosting Onderhoud
Bekijk dit project
Uniek Kappers

Uniek Kappers

Voor Uniek Kappers hebben wij een website ontworpen en deze geprogrammeerd. Deze website heeft een integratie met het kappers systeem zodat klanten gemakkelijk afspraken kunnen maken via de website.

Website Hosting Onderhoud
Bekijk dit project