Over ons

Op deze pagina kunt u meer informatie over Cotive vinden.

Cotive is een internet bedrijf uit Emmen. Sinds 2017 helpen we tientallen ondernemers met het bouwen en onderhouden van websites. Wij maken niet zomaar websites, maar websites die perfect zijn ingericht voor uw onderneming. Alle websites die wij bouwen zijn on-page geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversiegericht.

Wij werken met een wereldwijd bekend framework genaamd Laravel en hebben alle kennis in huis om websites te maken van verschillende grote. Of het nu gaat om een website voor het MKB, een webshop of een opmaat gemaakte applicatie, wij draaien onze hand er niet voor om.

Wil je ook een mooie app voor je bedrijf dan bieden wij ook een mooie totaal oplossing. Alle apps die wij maken zijn tevens te koppelen met websites die zijn ontwikkeld met het Laravel framework. Op dit moment zijn alleen Andriod apps mogelijk. In de toekomst willen we ook apps gaan maken voor IOS en is het ook mogelijk om iOS apps door ons te laten realiseren.

Naast Laravel hebben we ook kennis van verschillende e-commerce platformen. Denk aan Opencart, WooCommerce en Magento. Deze platformen zijn opensource en door iedereen te gebruiken.

Hosting is voor Cotive ook een bekend fenomeen. Een hosting pakket en domeinnaam afsluiten is geen probleem, dit alles is te beheren met het welbekende systeem DirectAdmin. Dit maakt het bekeren allemaal extra makkelijk.

De eigenaar van Cotive is Jestin Hoogeveen. Jestin is 11 Augustus 2017 gestart met zijn bedrijf. Volgt momenteel nog de opleiding HAVO. Zijn hobby’s zijn ondernemen, uren achter de computer besteden, naar vrienden gaan en nieuwe projecten opzetten. Zoals je ziet is Jestin een geboren ondernemer en de uitstekende kandidaat voor al uw online projecten.

Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op!