Ons bedrijf

Wij vertellen je graag iets meer over wie Cotive is en wat wij doen. Leuk om kennis te maken!

Wie zijn wij?

Cotive is een jong en ambitieus internetbedrijf uit Erica. Voor talloze opdrachtgevers bouwen wij websites die modern, stijlvol en technisch perfect zijn. Daar houden we van! Jestin Hoogeveen, oprichter van Cotive, ontwikkelde al op jonge leeftijd webapplicaties voor zijn plezier. Later besloot hij van zijn passie zijn werk te maken. Inmiddels ontwerpen en bouwen wij bij Cotive websites en webshops voor grote en kleine bedrijven. Bij Cotive combineren wij passie voor ons vak met kunde en expertise!

Internettrends

Het internet blijft zich ontwikkelen. Daarom zit Cotive boven op de laatste trends. Niet alleen omdat we onze opdrachtgevers de beste service willen bieden, maar ook omdat wij van ons vak houden. Wij willen dat elke website of webshop die wij afleveren fris oogt en aan de nieuwste vereisten voldoet. Zo weet je altijd zeker dat jouw website jaren meekan!

Goede service

Wij zetten volop in op scherpe prijzen en goede service. Om de kosten laag te houden, kiezen wij voor een bedrijfsvoering zonder fysiek kantoor. Daardoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Bovendien vinden wij uitmuntende service erg belangrijk. Heb je een vraag over de site die wij voor je hebben gemaakt? Zijn er kleine aanpassingen nodig? Wij helpen je graag, kosteloos! Wij willen dat onze klanten 100% tevreden zijn.

Wie zijn wij?

Wat doen wij precies?

Bij Cotive draait alles om het ontwikkelen van websites en webshops. Bovendien kunnen wij de hosting en het onderhoud van jouw site voor onze rekening nemen. Wij kunnen jouw site van A tot Z ontwikkelen en onderhouden. Zo geef je jouw onderneming de beste online-ondersteuning!

Website op maat

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant krijgt wat je wilt. Daarom kun je bij ons een website of webshop helemaal op maat laten maken in ons eigen Cotive CMS (Contentmanagementsysteem). Dit CMS hebben we helemaal zelf ontwikkeld en kunnen we helemaal inrichten naar de wensen van de klant. Voor kleinere websites bestaat ook de mogelijkheid om Wordpress-ontwerpen in te richten.

Hosting en onderhoud

Je kunt je website ook bij ons laten hosten. We hebben voor elk type onderneming een aantrekkelijk geprijsd pakket, dat naar wens uit te breiden is. Daarnaast verzorgt Cotive website-onderhoud, zodat je webshop of website altijd helemaal up-to-date is en soepel draait.

Wat doen wij?

Nieuwe uitdaging?

Wij staan voor je klaar!

Wil je jouw website of webshop een vliegende start geven? Cotive staat voor je klaar en denkt met je mee. Het is onze passie en expertise een website te ontwikkelen die jouw onderneming op een frisse manier presenteert. Precies zoals jij het wilt!

Contact opnemen
www.britsboutique.nl_ | Cotive