Diensten | Website ontwikkeling

Via je website maken mensen contact met jou als bedrijf. Cotive ontwikkelt websites die precies uitstralen wat jij graag wilt.

Vindbaar op het internet door een eigen website.

Je website is dé manier om met je klanten in contact te komen. Voordat een klant contact met je opneemt, zal hij eerst je site bekijken. Die eerste indruk is cruciaal. Daarom is een professionele website geen overbodige luxe. Cotive helpt je graag aan een website die precies uitstraalt wat jij graag wilt.

Zoekmachines

Bijna iedereen maakt gebruik van zoekmachines, zoals Google. Via zoekopdrachten komen mensen terecht op websites die aansluiten bij hun vragen. Als mensen naar jouw bedrijf zoeken, wil je natuurlijk helemaal bovenaan komen te staan in de zoekresultaten. Of als ze een product zoeken dat jij aanbiedt, wil jij natuurlijk degene zijn die ze als eerste zien. De websites van Cotive zijn een grote stap in de richting van betere vindbaarheid.

Een website door Cotive

Google stelt terecht behoorlijk wat eisen aan een goede website. Wij ontwikkelen websites die voldoen aan al die eisen. Graag zorgen wij voor zoekmachineoptimalisatie, een goede laadsnelheid en een veilige verbinding. Maar wij maken vooral sites die gewoon lekker werken en er prachtig uitzien.

Vindbaar op het internet door een eigen website.

Een website voor elk apparaat.

Veel websites zijn gemaakt voor gebruik op desktopcomputers. Maar de manier waarop mensen het internet gebruiken is sterk veranderd. De meerderheid maakt nu gebruik van mobiele apparaten, zoals een smartphone of tablet. Cotive ontwikkelt daarom websites die op alle devices goed werken.

Mobiele apparaten

Het is tegenwoordig zo belangrijk dat een website mobielvriendelijk is, dat Google websites straft die niet goed toegankelijk zijn voor mobiele apparaten. Dat betekent dat websites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel, zeker niet bovenaan zullen komen in een zoekmachine.

Nieuwe trends

De ontwikkelingen op het internet gaan snel. Maar Cotive volgt deze ontwikkelingen op de voet. Daarom hoef je je nooit zorgen te maken over je website. Wij doen waar we van houden en goed in zijn, zodat jij je helemaal kunt richten op het ondernemen.

Een website voor elk apparaat.

Nieuwe uitdaging?

Wij staan voor je klaar!

Wil je jouw website of webshop een vliegende start geven? Cotive staat voor je klaar en denkt met je mee. Het is onze passie en expertise een website te ontwikkelen die jouw onderneming op een frisse manier presenteert. Precies zoals jij het wilt!

Contact opnemen
www.britsboutique.nl_ | Cotive