Diensten | Webshop ontwikkeling

Een webshop is een onmisbare tool voor veel ondernemingen. Wij vertellen je graag wat meer over de webshops die Cotive maakt.

Webshop laten bouwen door Cotive.

Cotive ontwikkelt webshops voor grote en kleine bedrijven. Dat doen we altijd in overleg met onze opdrachtgever, want het is voor ons belangrijk dat jij 100% tevreden bent. Daarom gaan we eerst zitten om te bespreken wat je wensen zijn. Vervolgens vertalen wij die wensen naar de webshop van je dromen.

Perfecte techniek

Je webshop is je online-etalage. Het is daarom belangrijk dat de shop technisch staat als een huis. Cotive regelt je site zo in dat de verbinding veilig is, dat je site in de lucht blijft en klanten kunnen genieten van een optimale shopervaring. Op die manier is je shop 24/7 geopend.

Wordpress of Cotive CMS

Cotive heeft een eigen CMS ontwikkeld. Hiermee kunnen we je webshop helemaal naar jouw wensen inrichten. Voor kleinere bedrijven kunnen we ook webshops bouwen die draaien op Wordpress. In alle gevallen zorgen we voor een site met frisse looks en een overzichtelijke lay-out.

Webshop laten bouwen door Cotive

Waarom een webshop?

Een webshop is voor de meeste bedrijven een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering. De afgelopen tijd is dat nog duidelijker geworden. Steeds meer mensen doen online-inkopen, zeker op het moment dat fysieke winkels niet open kunnen zijn. De trend van online-shoppen zal doorzetten. Ben jij er klaar voor?

Altijd omzet

Een webshop die goed is ingericht, levert 24/7 omzet op. Als bedrijf ben je altijd ‘open’, terwijl de bedrijfskosten relatief laag zijn. Op elk moment van de dag kunnen jouw klanten jouw assortiment bekijken en bestellen, gewoon vanuit de luie stoel.

Groter afzetgebied

Als lokale ondernemer verkoop je meestal producten aan mensen bij jou in de buurt. Met een webshop kun je je afzetgebied in één keer enorm vergroten. Nu kunnen mensen aan de andere kant van het land jouw producten bestellen. En wat dacht je van het buitenland? Met een webshop openen zich mogelijkheden voor ongekende groei!

Waarom een webshop?

Nieuwe uitdaging?

Wij staan voor je klaar!

Wil je jouw website of webshop een vliegende start geven? Cotive staat voor je klaar en denkt met je mee. Het is onze passie en expertise een website te ontwikkelen die jouw onderneming op een frisse manier presenteert. Precies zoals jij het wilt!

Contact opnemen
www.britsboutique.nl_ | Cotive